Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ - Φιλοσοφικές δραστηριότητες Μαΐου 2017

Αθήνα: Η Φιλοσοφία των Anime
Η ομάδα "Book Lab" που υποστηρίζεται από την "Νέα Ακρόπολη", πραγματοποίησε ανοιχτή παρουσίαση και συζήτηση για τη φιλοσοφία των anime: ο όρος anime (στα λατινικά σημαίνει "ψυχή") χρησιμοποιείται από το δυτικό κόσμο για να χαρακτηρίσει τα ιαπωνικά κινούμενα σχέδια. Τα anime είναι πολύ δημοφιλή και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον οι χαρακτήρες τους και οι ιστορίες τους, καθώς και η φιλοσοφία που πρεσβεύουν.
Αθήνα: Η Φιλοσοφία των Anime - ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
Αθήνα: Η Φιλοσοφία των Anime - ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ


Αθήνα: Η Γυναικεία Ψυχολογία
Στην "Νέα Ακρόπολη" στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα τη γυναίκεια ψυχολογία, για τα μέλη του οργανισμού. Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις γυναίκες, με σκοπό να ενθαρρύνονται οι συμπεριφορές που αποσκοπούν στην ανύψωση της συνείδησης και στην ανάπτυξη της θετικής σκέψης.

Αθήνα: Η Γυναικεία Ψυχολογία - ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
Αθήνα: Η Γυναικεία Ψυχολογία - ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗΙωάννινα: Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης Καστρίτσας

Η "Νέα Ακρόπολη" στα Ιωάννινα πραγματοποίησε επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης Καστρίτσας. Τα μέλη του οργανισμού ανακάλυψαν από κοντά το συμβολισμό και την ομορφιά ενός τόπου που δείχνει ότι έχει κατοικηθεί από την νεολιθική εποχή μέχρι τους ιστορικούς χρόνους


Ιωάννινα: Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης Καστρίτσας - ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
Ιωάννινα: Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης Καστρίτσας - ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Λάρισα:  Η Γλώσσα του Σώματος
Στην "Νέα Ακρόπολη" στην Λάρισα, ολοκληρώσαμε μια χρονιά γεμάτη δραστηριότητες, διαλέξεις και ενάρξεις σεμιναρίων, αλλά και συγκινήσεις, με μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για τη «Γλώσσα του Σώματος». Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και η συζήτηση πολύ ενδιαφέρουσα.

Λάρισα:  Η Γλώσσα του Σώματος - ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
Λάρισα:  Η Γλώσσα του Σώματος - ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Ρέθυμνο:  "Οι φωτεινές Εποχές της Ανθρωπότητας"
Στην "Νέα Ακρόπολη" στο Ρέθυμνο, πραγματοποιήθηκε, από την ομάδα ανάγνωσης του οργανισμού, συζήτηση πάνω στο βιβλίο "Οι φωτεινές Εποχές της Ανθρωπότητας" των Εκδόσεων Ε.Ν.Α.:... με το βιβλίο αυτό γίνεται ένα ταξίδι στο χρόνο, αναζητώντας τα ίχνη που άφησαν οι μεγάλοι πολιτισμοί, αυτοί που είναι το λαμπερότερο κομμάτι του παρελθόντος μας και ταυτόχρονα το όνειρό μας για το μέλλον.

Ρέθυμνο:  "Οι φωτεινές Εποχές της Ανθρωπότητας" - ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
Ρέθυμνο:  "Οι φωτεινές Εποχές της Ανθρωπότητας" - ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ